Grattis Strandboxen!

Strandboxen hyra produkter

Strandboxen har gått från idé till produktion!

Stort grattis till oss på Strandboxen! Vi har nu skickat in ansökan om bolagsbildning och vi är mer entusiastiska än någonsin att bringa Strandboxen till liv.

Efter månader av hårt arbete är hårdvaran för Strandboxen nu färdigutvecklad i en digital 3D-modell samt all elektronikplanering är färdigställd. Leverantörsavtal kring både mjuk- och hårdvara är nu på plats. Strandboxen erbjuder kunder en enkel, praktisk och kostnadseffektiv lösning för att ha en bekväm och rolig dag på stranden samt skapar affärsmöjligheter för samarbetspartner.

”Vi är väldigt stolta över att ha nått denna milstolpe i utvecklingen av Strandboxen. Nu när bolagsansökan är inlämnad och all hårdvaran är färdigutvecklad kan vi fokusera på att hitta den perfekta platsen för Strandboxen,” säger VD för Strandboxen.

Vi ser verkligen fram emot att ta nästa steg i utvecklingen av Strandboxen och erbjuda denna unika tjänst till kunder och samarbetspartners snart. Tack för ert stöd hittills och håll ögonen öppna för vidare uppdateringar om Strandboxen.

Lämna ett svar